Saturday, August 28, 2010

cHoc Crunchy CooKies ( 3'C 1)

Posted by Alia iman at 10:07 AM 0 comments
salam shopping semua!!! firstly...alia nak perkenalkan my first baby product..huhu..food ye...dah namanya cookies..heheheee..ni alia buat utk tempahan je..utk hari2 tertentu..cam skrg ni nak puasa dah..nak raya..utk wedding ke..utk raya2 lain(deepavali, CnY, christmas) or ape2 event yg perlukan simple food utk guest korg...

choc crunchy cookies ni buatan alia sendiri..dah berjaya alia jual kecil2lan last year..now da grad baru bole concerntrate lebih sikit..hehee..
pics x dpt nak upload...cuz ade technical prob wif my camera..hehe..nnt dah ade pics alia letak ea...

alia stil kekalkan harga yg sama cam last year even harga lain sume naik..dun wori ya...

for raya purchase:

RM 25 for 1 box(50pcs cookies)


if  wedding lain cerita lak....kalo nak tau package nye..ctc je kt my no...nnt leh deal based on ur no of order..
segala deco alia leh buat ikut ur taste.. aritu utk first time test market alia buat utk weds kt ipoh which is my uncle's wed...hehee..tu alia buat simple je...ngn my little cousin..heheee
  jom layan pic2 ni...

 
3C1(RB)
Choc cRuncHy Cookies in bottle rm 25 (50 pcs)
 
3C2(LV)
Choc cRuncHy Cookies in Heart shape rm 18 (35 pcs)

3C3(LV)
Choc cRuncHy Cookies in Rec rm 12 (25 pcs)
 
in all shapes...banyak lagi yang ada..next entri ya

sebenarnya..pics tak leh upload banyak sebab teknikal..hehee..ohya decoration2 yang ada ini hanya utk testing..utk order saya buat lebih baik dari ini...nak order senang je...

emel saya kat 
snfadhliah@gmail.com

nak mudah call no ni..
0127506450 (alia)


Monday, November 23, 2009

First Step to Move oN..

Posted by Alia iman at 1:11 AM 0 comments
Bismillah,
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...

Huhu...sempena dgn tajuk entri yg first kat  Iman @ Booth ni...
Alia ucapkan SELAMAT DATANG buat korg...

hmm...nape alia create new blog?

sebabnye ade a few...most importantly,
alia nak publish n nak share ngn korg tentang any product yg alia rasa best n bagus tuk korg...

alia still new in this kind of thing but there is nothing without first step rite?
tanpa usaha mimpi takkan jadi kenyataan malah akan kekal sbg angan2..tul x?


so, here is my first step...hehe

ape2 yg alia nak share sume akan alia tuliskan kat sini...
nantikan ye...

salam ukhwah
:)
xoxo alia iman

Saturday, August 28, 2010

cHoc Crunchy CooKies ( 3'C 1)

salam shopping semua!!! firstly...alia nak perkenalkan my first baby product..huhu..food ye...dah namanya cookies..heheheee..ni alia buat utk tempahan je..utk hari2 tertentu..cam skrg ni nak puasa dah..nak raya..utk wedding ke..utk raya2 lain(deepavali, CnY, christmas) or ape2 event yg perlukan simple food utk guest korg...

choc crunchy cookies ni buatan alia sendiri..dah berjaya alia jual kecil2lan last year..now da grad baru bole concerntrate lebih sikit..hehee..
pics x dpt nak upload...cuz ade technical prob wif my camera..hehe..nnt dah ade pics alia letak ea...

alia stil kekalkan harga yg sama cam last year even harga lain sume naik..dun wori ya...

for raya purchase:

RM 25 for 1 box(50pcs cookies)


if  wedding lain cerita lak....kalo nak tau package nye..ctc je kt my no...nnt leh deal based on ur no of order..
segala deco alia leh buat ikut ur taste.. aritu utk first time test market alia buat utk weds kt ipoh which is my uncle's wed...hehee..tu alia buat simple je...ngn my little cousin..heheee
  jom layan pic2 ni...

 
3C1(RB)
Choc cRuncHy Cookies in bottle rm 25 (50 pcs)
 
3C2(LV)
Choc cRuncHy Cookies in Heart shape rm 18 (35 pcs)

3C3(LV)
Choc cRuncHy Cookies in Rec rm 12 (25 pcs)
 
in all shapes...banyak lagi yang ada..next entri ya

sebenarnya..pics tak leh upload banyak sebab teknikal..hehee..ohya decoration2 yang ada ini hanya utk testing..utk order saya buat lebih baik dari ini...nak order senang je...

emel saya kat 
snfadhliah@gmail.com

nak mudah call no ni..
0127506450 (alia)


Monday, November 23, 2009

First Step to Move oN..

Bismillah,
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...

Huhu...sempena dgn tajuk entri yg first kat  Iman @ Booth ni...
Alia ucapkan SELAMAT DATANG buat korg...

hmm...nape alia create new blog?

sebabnye ade a few...most importantly,
alia nak publish n nak share ngn korg tentang any product yg alia rasa best n bagus tuk korg...

alia still new in this kind of thing but there is nothing without first step rite?
tanpa usaha mimpi takkan jadi kenyataan malah akan kekal sbg angan2..tul x?


so, here is my first step...hehe

ape2 yg alia nak share sume akan alia tuliskan kat sini...
nantikan ye...

salam ukhwah
:)
xoxo alia iman
 

Iman @ Booth Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates | Thanks to Blogger Templates | Image by Tadpole's Notez